Jacominis

Na haar eerste succes met “the old Town Bookshop” is inmiddels ook het tweede boek  “Variatie in Vintage” verschenen. In dit boek wordt een hele straat, met brocante winkels in beeld gebracht. De lezer kan met behulp van de geïllustreerde -stap voor stap- uitleg, zelf aan de slag.

Het boek (inclusief een presentje) is verkrijgbaar in de galerie en kost € 24,95

Een leuk cadeau voor uzelf, van de Sint of onder de kerstboom.

Wist U dat de Miniaturengalerie Oudehorne als verkooppunt fungeert van de exclusive “Cottage” serie van Jacomine Mink.

Van klanten kwam dikwijls de vraag: hebt u ook zelfmaak pakketjes? Inmiddels hebben we al een prachtige serie hiervan in de Miniaturengalerie. De pakketjes in de cottage serie zijn vervaardigd van 2mm mdf-hout en een duidelijke handleiding voor de montage is bijgevoegd. Voor degenen die de voorkeur geven aan een kant en klaar meubeltje, zijn er ook een beperkt aantal op voorraad. Alle meubeltjes zijn gemaakt in miniatuurformaat (1:12)

Het assortiment bestaat uit 2 series t.w. CL (large) en CS (small).

De CL serie bestaat uit open kabinetten, wandkasten met laadjes, gruttersbakken, toonbanken enz. Een volledig overzicht kunt u bekijken op de volgende link Cottage-largeDe CS serie omvat kleinere miniaturen zoals opzetstukjes op kasten, dienbladen, brievenhouders, bestekbakjes enz. U kunt deze bekijken op Cottage-small . Beide series lenen zich uitstekend om de meubeltjes o.a. in een brocante of chabby chic sfeer te brengen.

Cottage-info is een facebook site van Jacomine waar ervaringen met Cottage gedeeld worden.

Ik nodig u van harte uit om naast deze unieke Cottage collectie ook nog eerdere series kant en klaar meubeltjes in de Miniaturengalerie te komen bekijken.

<Terug>