Nieuwsbrief

MINIATUREN GALERIE OUDEHORNE

De galerie waar je kunt genieten van kleine dingen

Nieuwsbrief december /januari 2018-2019

Beste klant,

De winter is een mooie tijd om bij de koude donkere dagen, het huis gezellig te maken met o.a. sfeervolle kerstdecoraties. Daarbij kan uw poppenhuis/kijkkast/winkeltje een extra bijdrage leveren. Om alvast van de kerstsfeer te proeven, staat er in de galerie een verzameling van een honderdtal kerstmannen.

Ook is er volop keus in miniatuur-kerstmannen, kerstboompjes, kerstserviesjes en stalletjes, rendieren, sledes enz. En tijdens deze feestmaand ontvangt u op alle kerstartikelen 20% korting!

Nieuw in de Galerie zijn de Iriginals van Iris Bronsgeest.

Haar zelfbouwpakket van een woonwagen (afmeting LxBxH in cm: 37,4×17,8×21,5) is van voortreffelijke kwaliteit en perfect qua montage. Ook de informatie voor de montage is helder en duidelijk. Een prachtig pakket om in de winterse dagen bij de warme kachel te monteren.

Voorts zijn er bijpassende pakketjes verkrijgbaar zoals een hoogslaper, keukenkast, keukenblok, keukentrolley, tafel en stoelen enz. Het is een fraaie toevoeging die de woonwagen compleet maakt. Uiteraard zijn deze Iriginals ook los verkrijgbaar.

Jacomine Mink

De boeken ‘Pauwenhof’ en ‘Variaties in Vintage’ (8 winkeltjes) zijn weer voorradig.

Deze fraai geillustreerde fotoboeken zijn voorzien van werktekeningen en beschrijvingen. Wellicht een leuk presentje voor u zelf onder de kerstboom. Het assortiment Jacominis is uitgebreid met een aantal nieuwe bouwpakketjes.

OPEN EN DICHT

De galerie is gesloten van 20 t/m 22 december. In de week na Kerst is de galerie op de gebruikelijke dagen open. (do 27, vrij 28 en za 29 december)

Wij wensen u alvast een gezellige kerst en een goed 2019.

Tot ziens in de miniaturengalerie

Hanneke en Sietze

Schoterlandseweg 133 – 8413 NH Oudehorne – telefoon 0513 541571

Open: donderdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag gehele dag en op afspraak

www.hofstrapoppenhuizenminiaturen.nl mail@hofstrapoppenhuizenminiaturen.nl