Nieuws uit de 4de stal

MINIATURENGALERIE OUDEHORNE

De galerie waar je kunt genieten van kleine dingen

Beer-bericht

Ja, u leest het goed. Deze keer ontvangt u een nieuwsbrief over het thema “Beren”

Het is februari en de eerste sneeuwklokjes in onze tuin geven het voorjaar al aan. En……….daarom hebben we nu alvast onze beren uit hun winterslaap gehaald.

Wat is er te zien?

In onze expositieruimte (de 4de stal) staan zo’n 30 beren-kijkkastjes opgesteld. Daarin bevinden zich interieurs zoals keukens, woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Echter ook te zien zijn berenkastjes uit kinderboeken als Beertje Paddington, Welterusten kleine beer, Poohbeer enz. Ook vertegenwoordigd zijn beren uit andere werelddelen, landen en steden. Mocht u uw kind of kleinkind mee naar Oudehorne nemen, dan kan met deze Berenkastjes een memory-spel worden gespeeld.

Door de fijne detaillering zijn deze berenkastjes zeer de moeite waard om te bekijken en eventueel ideeën op te doen.

Natuurlijk staan er niet alleen berenkijkkastjes. Wat is er nog meer te zien?

Er staat een klassieke theekoepel waarin 2 beren genieten van een High tea. Met de woonwagen (als kit te bestellen) zijn twee beren onderweg naar Oudehorne om te snoepen van de Paasbrunch.

Voor de verkoop liggen op de grote tafel allerhande soorten minibeertjes en berentafereeltjes.

Natuurlijk zijn er in de Galerie ook veel nieuwe miniaturen te koop zoals nieuwe keukenkasten, winkelvitrines, toonbanken, miniatuurkristal (Swarovski, bouwpakketten waaronder een bouwpakket “Porto bello road” (Iriginals). Een winkeltje met half ronde raampjes. U kunt hier een gemonteerd en ingericht exemplaar zien, dat beschikbaar is gesteld door Rudy Klesman. Een bere(n)feest om te zien!

Kortom, het ziet er hier allemaal beren-gezellig uit en nodigen u daarom uit om een kijkje te komen nemen.

<Terug>